Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ORION

ru ua en    Головна  | News | Products | About us | Contacts
 

Категорії




Новини




Пошук по сайту




Рекомендуємо

Авто холодильник ORION CF-400BR
40л, 46Вт, 4,2кг
Ваги ORION OS0020M
Механічні
Авто CD/MP3 ресивер ORION CPD-280U
MP3/CD-R/-RW плеєр, USB, перемикач підсвічування
Ультразвуковий зволожувач ORION ORH-022T
1,8л/ 8 годин роботи
Кавоварка ORION OR-CM04
Еспресо, 1,25л, 1050Вт

Незалежне тестування зволожувача повітря ORION ORH-022F

Зволожувач повітря багатьма сприймається як мало не найнеобхідніша річ в будинку. Це і недивно, адже панельні будинки, кондиціонери, центральне опалювання - чинники, що знижують вологість. Низька вологість в квартирі, як відомо, погано впливає на здоров'я людини, а якщо ця людина - дитина, то дія сухого повітря украй негативна.

Незалежна лабораторія користувацьких тестувань Monkeyjob звернула увагу на прилад з низької цінової категорії, що привертає увагу своїм веселим дитячим дизайном, - ультразвуковий зволожувач повітря ORION ORH-022F. Як він поводиться під час використання? Чи ефективний? Чи хорошої якості? Ми готові відповісти на ці та інші питання після проведеного нами тестування.

Основні характеристики:

  • Потужність: 35Вт
  • Тип зволоження: ультразвукове
  • Об'єм резервуару: 3,5л
  • Продуктивність: 380мл/год
  • Час роботи при повному резервуарі для води: 10-14год
  • Рекомендована площа приміщення: до 30м2
  • Автоматичне вимкнення при недостатній кількості води
  • Регульований вихід пари

Відмічені переваги:

  • Дизайн. Дуже милий дизайн, який напевно оцінять діти.
  • Якість матеріалів і зборки. Всупереч низькій вартості прилад відрізняється хорошою якістю - виглядає акуратно, деталі сидять щільно, люфтів і задирок немає. Пластик досить щільний, виглядає якісним, не має запаху. Окрім цього в інструкції виробник стверджує, що зволожувач зроблений з антигрибкової і антимікробної пластмаси. Складно стверджувати щось напевно, але під час тестування (протягом 3-х тижнів) пліснява в приладі не з'явилася.
  • Тиха робота. Працює дуже тихо, практично безшумно.
  • Ефективність. Зволожувач ефективний, є можливість регулювання інтенсивності зволоження. При максимальній подачі холодної "пари", повітря в кімнаті зволожується буквально за секунди.
  • Зручність у використанні. Зволожувач простий і зручний у використанні. Активується однією кнопкою, розташованою на корпусі позаду, регулювання інтенсивності зволоження здійснюється поворотом спеціального перемикача - без яких-небудь проблем. Легко збирається/розбирається, наповнюється водою, а також легко чиститься. На корпусі є індикатор роботи. Резервуар для води прозорий, що дозволяє контролювати наявність води в зволожувачі - дуже зручно. Зволожувач невеликий 
    - В*Ш*Г- 30см*24см*24см, оснащений шнуром живлення оптимальної довжини - 125 см.
  • Безпека. При недостатній кількості води в резервуарі, спрацьовує автовимклення - функція, на наш погляд дуже важлива, працює справно.

Відмічені недоліки:

  • Ця модель досить проста і не має додаткових функцій і можливостей. Наприклад, в ній немає гігростата, за допомогою якого вологість в приміщенні автоматично підтримується на одному рівні (до речі, можливо з цієї причини поверхня під зволожувачем іноді буває волога), немає фільтрів для води, які очищували б воду від солей і запобігали білому нальоту на меблях.
  • Немає відсіку для зберігання шнура.

Ми залишилися задоволені тестованим зволожувачем. Він прекрасно справляється зі своїм завданням, зручний у використанні, відрізняється милим дизайном, хоча і не має деяких сучасних функцій. На наш погляд, останнє окупається дуже прийнятною ціною. Але вибір завжди залишається за Вами!  

повернутися до списку новин роздрукувати сторінку

Інші новини цього розділу

Незалежне тестування зволожувача повітря ORION ORH-022F
Зволожувач повітря багатьма сприймається як мало не найнеобхідніша річ в будинку. Це і недивно, адже панельні будинки, кондиціонери, центральне опалювання - чинники, що знижують вологість. Низька вологість в квартирі, як відомо, погано впливає на здоров'я людини, а якщо ця людина - дитина, то дія сухого повітря украй негативна.

Незалежне тестування вентилятора ORION OR-OF16HS
Нарешті настало довгоочікуване літо. Але окрім відпустки, пляжів, морозива, ця пора року тримає у собі й неприємні моменти, а саме - нестерпну спеку, задушливі приміщення, розжарене і сухе повітря. Можна, звичайно, втекти від усього цього на пляж і насолоджуватись прохолодним морським бризом, але, на жаль, можливість ця є не завжди, та і робочі будні через високу температуру ніхто не відмінить. Тому на допомогу нам приходить різна кліматична техніка.

Незалежне тестування електросушарки для овочів і фруктів OR-FD01
Сушені фрукти і овочі - відмінне джерело вітамінів і корисних речовин взимку. Їх можна вживати як своєрідні ласощі, використовувати у приготуванні страв, а можна варити компот з сухофруктів. Ось тільки на сушку продуктів у природних умовах йде багато часу. Виробники побутової техніки звернули увагу на цей нюанс і запропонували прискорити і полегшити процес висушування продуктів за допомогою спеціального приладу - електросушарки для овочів і фруктів.

Незалежне тестування блендера ORB-013
У наш час завантаження і постійної нестачі часу просто неможливо обійтися без маленьких побутових помічників. Адже набагато приємніше провести час із близькими людьми, ніж витрачати його, знаходячись на кухні. Блендер є саме тим самим приладом, який можна сміливо назвати другою правою рукою.

Незалежне тестування триммера для стрижки волосся у носі та вухах ORION OR-NT01
Багато чоловіків стикаються з такою делікатною проблемою, як небажана і щільна рослинність в носі і вухах. Позбавлятися від цієї незручності можна різними способами, але найшвидший і безболісний - це застосування спеціального триммера.